رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تکاب در گفتگو با خبرنگاران گفت: پرنده شکاری و کمیاب «کورکور» که به علت برخورد با درخت دچار آسیب شده بود، پس از تیمار شدن توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان در یکی از زیستگاههای کوهستانی حوزه استحفاظی به دامن طبیعت بازگشت.
محمدرضا صادقیان اضافه کرد: این پرنده نزدیک دریاچه ها، رودخانهها و مناطق پر درخت یا با درختهای پراکنده و اغلب در حوالی روستاها و حتی شهرها و به طور دسته جمعی بر روی درختها و گاهی روی لانه متروک کلاغها آشیانه میکند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست تکاب گفت: پرندگان کورکور بال سیاه با اینکه پرنده مهاجر نیستند ولی بسته به وضعیت آب و هوا، سفرهای کوتاهی میکنند.
صادقیان با بیان اینکه پرنده کورکور ۳۳ تا ۴۰ سانتیمتر طول دارد و در راسته شاهین سانان قرار دارد، افزود: کورکور بال سیاه از لاشهها و غذاهای پرندگان دیگر مانند حواصیل و باکلان و نیز حشرات خزندگان، پرندگان و پستانداران کوچک تغذیه میکند.
بیش از ۳۰ نوع پرنده شکاری و زینتی از جمله عقاب طلایی، شاهین، سارگپه، سهره، شاه بوف، چکاوک، تیهو، بلدرچین، کبک و ترلان و جغد در طبیعت شهرستان تکاب زندگی می کند و هرساله در فصلهای بهار و تابستان نیز میزبان پرندگان مهاجری از جمله چلچله است که به علت طبیعت خنک و آب و هوایی معتدل به زیستگاههای این شهرستان سفر میکنند.
دیدگاهتان را بنویسید