اسکندری میزان تسهیلات پرداختی برای چهار هزار و ۷۸۷ طرح اشتغال پایدار در مناطق روستایی آذربایجان شرقی را ۶ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: این تعداد طرح بیشتر در مناطق کم برخوردار استان اجرا شده که میزان اشتغالزایی آنها ۹ هزار و ۸۲۸ نفر است.
وی اظهار کرد: علاوه بر طرحهای فوق در قالب تسهیلات قرض الحسنه روستایی و از محل جز سه بند”و” تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ نیز حدود ۳۰۷ میلیارد ریال برای متقاضیان تسهیلات پرداخت شد.
اسکندری میزان اشتغالزایی طرحهای مربوط به تسهیلات قرض الحسنه در روستاهای آذربایجان شرقی را یک هزار و ۴۶۰ نفر اعلام کرد.
وی تسهیلات اعطایی مربوط به تفاهم نامه منعقده بین سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با پست بانک از محل طرحهای درآمدزایی دهیاریهای استان را از دیگر اقدامات مهم دولت در سه سال گذشته در حوزه محرومیت زدایی در مناطق روستایی بیان کرد که در این زمینه تعداد ۱۱۱ طرح تصویب و اجرایی شد.
اسکندری ادامه داد: در این راستا تسهیلاتی به میزان ۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال پرداخت شد که میزان اشتغالزایی آنها ۲۴۰ نفر بود.
وی با اشاره به اینکه در قالب تسهیلات قرض الحسنه روستایی از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه سال گذشته نیز برای تعداد ۴۲۰ عنوان طرح اشتغالزایی در آذربایجان شرقی کمکهای خوبی به روستاییان شده است افزود: میزان این کمکها ۶۵۰ میلیارد ریال است.
وی ایجاد ۱۰۹ خانه ورزش روستایی با اعتبار ۱۹ هزار و ۱۵۰ میلیون ریال را از دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم در زمینه نشاط بخشی به جوامع روستایی آذربایجان شرقی بیان و اضافه کرد: در این زمینه نیز در سه سال گذشته ۵۴ هزار و ۵۰۰ نفر از روستاییان استان از خانههای ورزش بهرهمند شدند.
اسکندری ادامه داد: ساخت، تجهیز و نوسازی سالن یا زمینهای ورزشی نیز در سه سال گذشته روندی افزایشی داشت به گونهای که در این مدت تعداد ۳۵ مورد سالن و زمین ورزشی روستایی در نقاط مختلف آذربایجان شرقی ساخته و بهسازی شد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی میزان سرمایه گذاری در این رابطه را حدود هشت هزار میلیارد ریال اعلام کرد.
وی تعداد روستاییان بهرهمند از سالنهای ورزشی را ۷۲ هزار و ۵۲۵ نفر اعلام کرد و گفت: تلاش برای زدودن چهره محرومیت از روستاها یکی از سیاستهای کلان دولت سیزدهم است که در این زمینه گامهای بسیار مهم و ارزندهای برداشته میشود.
دیدگاهتان را بنویسید