×
×

آغاز مرحله اول داوری مسابقه ملی طراحی المان ورودی شرق تبریز 

  • کد نوشته: 11435
  • اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
  • 11 بازدید
  • ۰
  • مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز از آغاز مرحله اول داوری مسابقه ملی طراحی المان ورود شرق تبریز خبر داد. 

    آغاز مرحله اول داوری مسابقه ملی طراحی المان ورودی شرق تبریز 

    به گزارش شهریار، سیامک آسیایی در حاشیه برگزاری جلسه داوری فراخوان این مسابقه با اشاره به برنامه‌های پیش روی سازمان سیما، منظر و فضای سبز مبنی بر زیباسازی و ساماندهی ورودی‌های کلانشهر تبریز، گفت : در راستای زیباسازی و ساماندهی ورودی‌های کلان شهرهای تبریز، فراخوان مسابقه ملی طراحی المان و یادمان  ورودی شرق تبریز با همکاری مشترک سازمان سیما، منظر و فضای سبز و شهرداری منطقه ۵ طی ماه‌های اخیر منتشر شد. 

    وی با اعلام اینکه با پایان یافتن مهلت ارسال آثار، در مجموع ۶۱ اثر به دبیرخانه فراخوان رسیده است از بررسی دقیق طرح‌ها توسط ۸ نفر از داوران برجسته کشوری و انتخاب طرح نهایی برای عقد قرارداد و اجرا در مرحله دوم داوری خبر داد. 

    آسیایی، ایجاد سازه تعاملی و تاثیرگذار و خلاقانه برای نسل‌های آینده، افزایش کیفیت منظر و فضای شهری ورودی تبریز با در نظر گرفتن چشم اندازهای پیاده و سواره در محورهای ارتباطی،ارتقای هویت و احساس تعلق شهروندان به مبادی مهم شهری، ایجاد نماد ارزشمند و فاخر در مبادی ورودی و نیز ساخت  المان ویادمان اصلی ورودی شهر که بیانگر هویت فرهنگی و تاریخی  باشد را از جمله اهداف برگزاری مسابقه ملی طراحی المان و یادمان ورودی شرق تبریز عنوان کرد. 

    مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز همچنین محل اجرای نهایی المان و یادمان موضوع داوری را لوپ شرقی طرح تبادل امام علی علیه السلام واقع در ورودی شرق تبریز عنوان کرد. 

    آسیایی خلاقیت در طرح و ایده، تحقق پذیری از نظر مقیاس، نحوه ساخت و پیشبرد امور اجرایی، توجه به ملاحظات اقتصادی از لحاظ نگهداری و اجرا، سازگاری با محیط پیرامونی و شرایط اقلیمی تبریز، توجه به موضوع مانایی و پایداری اثر برای نسل‌های آینده از نظر تاثیرگذاری و نیز ارزش هنری آن را از معیارهای اساسی و مهم انتخاب آثار ارسالی عنوان کرد. 

    وی ارتفاع پیش‌بینی شده برای طراحی و ساخت المان و یادمان ورودی شرق تبریز را ۴۰ تا ۴۵ متر اعلام کرد که با متریال‌های متناسب و سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه طراحی و ساخته می‌شود.

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *