به گزارش شهریار، میرمعصوم سهرابی، مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز، صبح امروز در جریان بررسی مصوبه کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر در صحن علنی شورا، در ارائه گزارشی از وضعیت پروژههای ورزشی شهرداری، از روند روبهرشد توسعه زیرساختهای ورزشی در سطح شهر خبر داد و گفت: شهرداری تبریز در زمینه توسعه فضاهای ورزشی عملکرد مطلوبی داشته و این توسعه باعث افزایش مشارکت شهروندان در فعالیتهای ورزشی شده است.
وی با اشاره به تلاش برای افزایش سرانه ورزشی شهر تبریز و رسیدن به استانداردهای ملی، گفت: در دوره فعلی مدیریت شهری احداث ۷۵ پروژه ورزشی شروع شده و بخشی از آنها به بهرهبرداری رسیدهاند.
وی افزود: این در حالی است که از شورای اول تا پایان شورای پنجم، مجموعاً ۷۰ پروژه اجرا شده بود که مساحت آنها حدود ۱۰۱ هزار مترمربع شامل ۳۶ سالن سرپوشیده، ۳۴ فضای روباز و جاده سلامت بوده است.
آمار پروژههای شورای ششم
سهرابی در خصوص عملکرد دوره ششم مدیریت شهری در زمینه توسعه فضاهای ورزشی گفت: در دوره فعلی مدیریت شهری، ۷۵ پروژه ورزشی تعریف شده که از این تعداد ۴۶ مورد جدیدالاحداث و ۲۹ پروژه نیز مربوط به بازسازی و نوسازی است.
وی در ادامه به وضعیت تفکیکی فضاهای ورزشی اشاره کرد و گفت: از این پروژهها، ۳۲ سالن سرپوشیده و ۱۳ سالن روباز هستند؛ برای اجرای این طرحها، مجموعاً ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی اضافه کرد: تاکنون ۴۵ پروژه ورزشی به بهرهبرداری رسیده و ۳۴ پروژه نیز در آستانه افتتاح قرار دارد و همچنینی سالن ۱۵ هزار نفری تبریز نیز در مرحله عقد قرارداد است.
نحوه واگذاری اماکن ورزشی
سهرابی با بیان اینکه هدف شهرداری از واگذاری اماکن ورزشی، کسب درآمد نیست، توضیح داد: واگذاریها با هدف تأمین هزینههای نگهداشت، مدیریت سالنها و تأمین نیروی انسانی صورت میگیرد. در حال حاضر ۱۰ زمین چمن مصنوعی در اختیار محلات قرار گرفته است و تلاش داریم این روند را بر اساس دستورالعمل مصوب شورا برای پروژههای جدیدالاحداث نیز اجرا کنیم.
تدوین نقشه ورزشی تبریز
مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز از تدوین “نقشه ورزشی شهر” و ثبت شناسنامه اماکن ورزشی در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: متأسفانه برخی از اماکن ورزشی ما تاکنون فاقد شناسنامه رسمی بودهاند. اکنون در حال تهیه این شناسنامهها با استفاده از تصاویر ماهوارهای، موقعیت جغرافیایی و مشخصات فنی هستیم تا در مدت یک ماه آینده، سامانه جامع نقشه ورزشی شهرداری تدوین شود.
برنامههای بانوان و آمار بهرهبرداران
سهرابی همچنین از اختصاص اماکن ورزشی برای بانوان در نوبت صبح بهصورت رایگان خبر داد و گفت:
در نوبت بعدازظهر این فضاها در قالب قراردادهای مشخص واگذار شدهاند. سال گذشته، با برگزاری ۹۰۰ برنامه ورزشی، بیش از ۴۳۵ هزار نفر از اماکن ورزشی شهرداری استفاده کردند که باعث شد تبریز در میان شهرهای پرمخاطب ورزشی قرار گیرد.
رشد مدارس فوتبال و استقبال از طرحهای تابستانی
وی همچنین با اشاره به رشد چشمگیر مدارس ورزشی، اظهار کرد: تعداد مدارس فوتبال تحت پوشش شهرداری تبریز از ۱۰ مورد به ۱۷۰ مدرسه افزایش یافته است. همچنین، بیش از ۴۵ هزار کودک از زمینهای والیبال و بسکتبال استفاده کردهاند.
به گفته سهرابی، سال گذشته ۱۵ هزار نفر در طرح تابستانی ثبتنام کردند و امسال نیز ثبتنام اولیه ۱۰ هزار نفر انجام شده است.
دیدگاهتان را بنویسید