به گزارش شهریار، این کارگاه با هدف افزایش سطح آگاهی، آمادگی و توانمندی پرسنل منطقه ۱۰شهرداری تبریز در مواجهه با شرایط بحرانی و حوادث غیرمترقبه، بهویژه شرایط جنگی و بمباران، با محوریت آموزشهای اولیه امدادی و اصول ایمنی اجرا شد.
مدیر کل اداره سلامت بیان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی کمکهای اولیه در زمان جنگ امری حیاتی است و هدف آن آموزش افراد برای ارائه کمکهای اولیه مؤثر در شرایط اضطراری و جنگی است. این کارگاهها معمولاً شامل آموزشهایی در زمینه ارزیابی مصدوم، کنترل خونریزی، پانسمان، حمل مصدوم و سایر مهارتهای ضروری است که تأثیر قابلتوجهی در کاهش عوارض و حفظ سلامت مصدومان و سرعت عمل و اقدام صحیح در لحظات اولیه پس از آسیبدیدگی را دارد.
شایان ذکر است: با توجه به شرایط پیش آمده اداره کل سلامت بصورت آماده باش در درمانگاه های امام رضا(ع) و درمانگاه الغدیر بصورت شبانه روزی مشغول خدمات رسانی بوده و در کنار آن برای پرسنل مناطق و سازمان های تابعه شهرداری تبریز و در خانه های سلامت برای شهروندان کار گاه های آموزشی کمک های اولیه در راستای ارتقاء سواد سلامت و داشتن آمادگی، و همچنین چندین ایستگاه آتش نشانی را جهت استقرار اکیپ فوریت پزشکی تجهیز کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید