×
×

استاندار آذربایجان شرقی
تشریح ۸ اولویت اصلی برای توسعه و پیشرفت استان در سال ۱۴۰۳

  • کد نوشته: 3450
  • فروردین ۱۶, ۱۴۰۳
  • 65 بازدید
  • ۰
  • دیار آذربایجان : : استاندار آذربایجان شرقی در پیامی به مناسبت آغاز سال 1403 خورشیدی، ضمن تبریک فرارسیدن سال نو به مردم همیشه در صحنه استان، 8 اولویت اساسی برای توسعه و پیشرفت استان در سال جدید را تشریح و ابراز امیدواری کرد امسال با حمایت‌های مردم و تلاش‌های مسئولان، سال پرخیروبرکتی برای کشور عزیزمان باشد.
    تشریح ۸ اولویت اصلی برای توسعه و پیشرفت استان در سال ۱۴۰۳

    به گزارش دیار آذربایجان :، مالک رحمتی در این پیام تصویری، با گرامی‌داشت یاد و خاطره امام راحل و همه شهدای والامقام انقلاب اسلامی، فرارسیدن سال نو و تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن را به مردم قهرمان و هوشیار آذربایجان شرقی تبریک گفت.

    وی با اشاره به اینکه سال گذشته، سالی سرشار از فراز‌ونشیب‌های متعدد و تلخی‌ها و شیرینی‌ها بود، افزود: نقطه درخشان سال ۱۴۰۲، حماسه‌آفرینی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات ۱۱ اسفند بود که به عنوان برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رسید.

    رحمتی گفت: تمام تلاش دشمن این بود که انتخابات کم‌فروغ باشد، اما مردم ما در پاسخ به دعوت رهبر معظم انقلاب، در پای صندوق‌های رای حضور یافتند و اراده خود را در اداره مملکت حاکم کردند.

    وی افزود: از تمام مردم عزیز و مجریان و ناظران و همه دست‌اندرکاران که تلاش کردن این انتخابات به بهترین نحو برگزار شود نهایت تشکر را دارم و ان‌شاءالله در دور دوم انتخابات هم شاهد حضور گسترده مردم عزیز باشیم.

    استاندار آذربایجان شرقی اشاره به شعار سال ۱۴۰۲، گفت: تمام تلاش دولت سیزدهم این بود که اقدامات شایان و موثری در حوزه رشد تولید و مهار تورم انجام شود؛ در این راستا ۱۵۳۱ پروژه به ارزش ۶۳ هزار میلیارد تومان در بخش تولید استان آغاز شد که از میان آنها، ۹۱۹ پروژه بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارد و در صورت اتمام آنها، برای ۴۲ هزار نفر شغل جدید ایجاد خواهد شد.

    وی افزود: در سال گذشته همچنین ۱۳۴ کارخانه در استان به مدار تولید بازگشت و ۳۰ معدن راکد فعال‌سازی شد که اقدامات موثری در راستای رشد تولید بود.

    رحمتی خاطرنشان کرد: در مورد مهار تورم هم شاهد کنترل نرخ رشد تورم بودیم، اما برای کاهش معنادار تورم هنوز اقداماتی لازم است و این مساله همواره در اولویت خواهد بود.

    وی تصریح کرد: رشد تولید و مهار تورم، محدود به سال ۱۴۰۲ نبود و حتما در سال ۱۴۰۳ این دو موضوع مهم در کنار سایر اقدامات در اولویت است تا مسائل معیشتی مردم کاملا حل شود.

    استاندار آذربایجان شرقی سپس ۸ اولویت اساسی برای توسعه و پیشرفت استان در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد که نخستین آنها، تدوین نقشه عملیاتی توسعه متوازن استان در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بود.

    به گفته رحمتی، این نقشه با همت و نظر نخبگان، مدیران و فعالان بخش خصوصی و در دو افق کوتاه‌مدت و بلندمدت و مبتنی بر اسناد بالادستی و برنامه هفتم توسعه ارائه می‌شود تا زمینه‌ساز رشد و تحول در عرصه‌های مختلف استان باشد.

    استاندار آذربایجان شرقی، اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره را دومین اولویت استان در سال جدید برشمرد و گفت: تعداد قابل توجهی از این پروژه‌ها را در استان داریم که مردم را رنج می‌دهد و تلاش خواهیم کرد با استفاده از ظرفیت قانون مولدسازی و ظرفیت بخش خصوصی این پروژه‌ها را در سال جدید تکمیل کنیم.

    وی با بیان اینکه توسعه ارتباطات بین‌المللی استان، سومین اولویت ما خواهد بود، گفت: می‌توانیم با گسترش روابط با همسایگان و کشورهای دیگر شاهد رشد و تحول در استان باشیم که در این زمینه با محوریت اتاق بازرگانی و بخش خصوصی، طرح‌هایی ارائه شده که عملیاتی خواهد شد.

    رحمتی در بیان چهارمین اولویت، گفت: استان آذربایجان شرقی ۲۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای همسایه دارد که باید نگاه اقتصادی به این مرز را به عنوان فرصتی برای توسعه استان تقویت کنیم.

    استاندار آذربایجان شرقی از تکمیل مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور به عنوان پنجمین اولویت استان نام برد و گفت: در دو سفر استانی دولت سیزدهم به استان، مصوبات جامعی تصویب شده، اما اجرای برخی از آنها هنوز تکمیل نشده و بنده به عنوان خادم مردم خود را متعهد می‌دانم در سال جدید اهتمام جدی در این خصوص داشته باشم.

    ششمین اولویت استان برای سال ۱۴۰۳، اتمام امور اجرایی تشکیل شرکت مستقل مس آذربایجان بود که رحمتی در این باره گفت: این موضوع وعده دولت است و با انتقال دارایی‌های مس سونگون، شاهد استقرار کامل آن خواهیم بود تا مردم استان از منافع آن بهره‌مند شوند.

    استاندار آذربایجان شرقی با اعلام اینکه احیای دریاچه ارومیه دیگر موضوع مهم و حیاتی استان است، گفت: این مساله از سه جنبه برای استان اهمیت دارد؛ یکی بحث اراضی کشاورزی، دیگر مباحث زیست‌محیطی و همچنین مدیریت منابع آبی که درصورت احیای دریاچه، شاهد فاصله گرفتن از مشکلات این حوزه‌ها خواهیم بود.

    وی، هشتمین اولویت استان را اصلاح ناترازی و تکمیل زیرساخت‌های اساسی استان در حوزه‌های انرژی و حمل‌ونقل عنوان کرد و گفت: جزئیات این موضوع در نقشه عملیاتی توسعه استان ارائه خواهد شد.

    رحمتی همچنین از پروژه‌های انتقال آب ارس به دشت شبستر و تبریز، اجرای خط ۲ متروی تبریز، تکمیل آزادراه‌های تبریز- صوفیان، تبریز- ارومیه و مراغه- هشترود و سامان‌دهی سکونت‌گاه‌های حاشیه‌ای به‌عنوان پروژه‌های کلیدی استان در سال ۱۴۰۳ نام برد.

    استاندار آذربایجان شرقی در پایان با قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان و تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران و مسئولان برای گره‌گشایی از مشکلات مردم، گفت: ابتدا و انتهای امسال با ماه رحمت الهی مقارن شده و یقناً برای مردم عزیز ما سال پرخیروبرکتی خواهد بود؛ برای ما خادمان مردم هم فرصتی است تا با تمسک به وجود مقدس امیرالمومنین علی(ع) بتوانیم خدمتگزار صادقی برای مردم عزیزمان باشیم.
    انتهای پیام/

    منبع: دیار آذربایجان :
    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *